21 березня 2023 21:50

УПЛ повернулася, а Усик битиметься з Ф’юрі: головні новини спорту

З початком весни український спорт активізується. Третього березня відбувся перший тур другого кола УПЛ, тому головні новини спорту пов’язані саме з футболом. У зарубіжних чемпіонатах активність вітчизняних легіонерів теж підвищується. Михайло Мудрик 11 березня нарешті зміг відзначитися корисною дією за «Челсі», зробивши асист у грі проти «Лестера». Вінгер збірної України віддав пас Матео Ковачічу, з якого той забив третій гол «лисам». Матч завершився перемогою лондонців 3:1.


Непогано почуває себе і Віктор Циганков у складі «Жирони». Екс-динамівець у 7 матчах за іспанський клуб забив 1 гол і віддав 3 асисти. У середньому йому знадобилося 68,5 хвилин на результативну дію. А от його колишній одноклубник Ілля Забарний досі не дебютував за «Борнмут» через травму ступні. За даними останніх новин спорту, українець може відновитися до кінця березня або початку квітня. Ймовірність, що він буде готовий грати за збірну проти Англії — менше 50%. Так само під питанням і участь у грі Андрія Ярмоленка, який отримав ушкодження стегна.


Останні новини футболу України


Головною подією для українських футбольних вболівальників є матч відбору до Євро-2024 проти Англії. Ця гра відбудеться 26 березня о 19:00 за київським часом. Подивитися її можна буде безкоштовно на «Суспільному». У зв’язку з тим, що головний кандидат на посаду головного тренера збірної Сергій Ребров ще має чинний контракт з арабським «Аль-Айном», УАФ призначила тимчасово виконуючим обов’язки Руслана Ротаня. Як повідомляють останні новини футболу, це рішення вже прийнято офіційно. Тимчасовий керманич національної команди оголосив список з 26 гравців, які будуть готуватися до матчу проти англійців.


В клубному футболі серед останніх новин найгучнішими виявилися контрастні результати «Динамо» та «Шахтаря» у першому весняному турі. Кияни у матчі з суддівським скандалом поступилися 0:2 «Інгульцю», а донеччани буквально знищили «Металіст-1925» з рахунком 7:0. Після цього «Шахтар» наблизився до лідерської позиції, а «Динамо» — навпаки, опустилося до четвертої сходинки, пропустивши вперед «Зорю». Таблиця після 16 турів мала вгорі такий вигляд:



  1. Дніпро-1 (36 очок).
  2. Шахтар (36).
  3. Зоря (31).
  4. Динамо (30).
  5. Олександрія (26).

На фоні загострення чемпіонської конкуренції варто стежити за останніми новинами футболу, аби не пропустити нічого цікавого.


Бій Усика з Ф’юрі та інші новини


Не лише футбол у березні порадував вболівальників цікавими новинами. У світі боксу нарешті відбулася подія, яку довго чекали поціновувачі єдиноборств. Тайсон Ф’юрі погодився провести бій проти Олександра Усика 29 квітня. Щоб вмовити британця, українцю довелося погодитися на розподіл призового фонду 30:70 не у свою користь. На кону в бою стоятимуть пояси WBA, WBO, IBF та IBO, якими володіє Усик, та WBC, який належить Ф’юрі.


Також стало відомо і про домовленість Василя Ломаченка про наступний бій. Його опонентом має стати абсолютний чемпіон світу у легкій категорії Девін Хейні. Бій пройде 20 травня.


Автор sport.ua: Сергій Циба - https://www.facebook.com/profile.php?id=100009246736006