21 березня 2023 14:07

Реєстрація нового контракту Гаві скасовано, суд ухвалив рішення. Хавбек "Барси" буде зареєстрований як гравець молодіжки

Реєстрація нового контракту Гаві з "Барселоною" скасовано.

Нагадаємо, у вересні «Барса» оголосила про продовження контракту з 18-річним півзахисником до 2026 року, за умовами угоди його зарплата мала зрости. У грудні стало відомо, що каталонці не можуть заявити Гаві за основу через роздуту відомість зарплат, через що він грав під 30-м номером, хоча хотів 6-й.

Пізніше суд дозволив "Барселоні" зареєструвати новий контракт Гаві, а Ла Ліга подала апеляцію. У березні суд скасував реєстрацію контракту Гаві.


Сьогодні суд відхилив апеляцію "Барселони" на це рішення. Він ухвалив рішення, згідно з яким Гаві має бути зареєстрований як гравець молодіжної команди «Барселони». Причиною відхилення апеляції є той факт, що свій початковий позов клуб подав після закінчення крайнього терміну – його можна було оформити до 1 березня включно, а Барса зробила це наступного дня.


Тепер Гаві виступатиме як гравець резервної команди, йому доведеться знову змінити номер на 6-й. «Барса» може оскаржити це рішення у вищій інстанції.