21 березня 2023 09:27

Тренер збірної Італії планує експерименти на поєдинок проти України U-21

Головний тренер збірної Італії U-21 Паоло Ніколато розповів про готовність команди на товариську гру зі збірною України U-21.


"Ці два матчі (проти Сербії та України) повинні були бути частиною підготовчого циклу і ми хотіли б підготуватися до них краще, натомість у нас виникло багато проблем. Як у вересні і листопаді, ми не змогли вкласти в команду те, що хотіли, так і цього разу ми хотіли б спробувати команду, яка може поїхати на чемпіонат Європи. Ми залишаємося оптимістами, підготуємо команду в останній момент, як на чемпіонаті світу U-20 у 2019 році, де ми дійшли до півфіналу.


Можливо, з труднощів виникнуть якісь нові можливості. Ми повинні зробити ці ігри корисними з точки зору оцінки гравців, чи можуть вони конкурувати, щоб потрапити до 23-х. Ось про що я прошу хлопців: показати нам чи можуть вони вписатися в команду. У двох матчах гратимуть усі, проти Сербії – більш юні, проти України – більш досвідчена команда.


У Італії дуже молода команда, і для майбутнього це позитивний аспект. Ми б хотіли трохи "зістарити" команду, тому що вік має свою вагу. Проте всі вони цікаві гравці, сподіваюся, що хтось нас здивує", – поділився Ніколато в коментарі La Gazzetta dello Sport.