20 березня 2023 15:54

Лопетегі про суддівство в АПЛ: "Я чекаю не вибачень, а справедливості. Рішення суддів – це щось неймовірне, проти нас роблять ті самі помилки"

Хулен Лопетегі незадоволений суддівством в АПЛ.


У 28-му турі АПЛ «Вулверхемптон» поступився «Лідсу» з рахунком 2:4.

«Рішення арбітрів [з моменту мого призначення] – це щось неймовірне. Можливо, коли проти вас щоразу роблять одні й самі помилки, щось йде негаразд. Якщо не можна вплинути на справедливість, можливо нам доведеться діяти краще.

Я не чекаю на вибачення, я хочу справедливості. Я можу зрозуміти помилки, бо людям вони властиві. Я бачив [потенційний] пенальті на Нельсона Семеду – [у цьому епізоді] він отримав травму коліна, а [Хуніор Фірпо] не торкається м'яча. Суддя має чудовий огляд з камер. Я не знаю, чому він не змінив свого рішення.

Епізод [з видаленням Нунеша] – це червона картка. За четвертого голу «Лідса» був дуже явний фол. Я бачив ті самі зображення, що й [рефері], але він сказав «ні». Дуже шкода. Я злий, перш за все, тому що ми не заслуговували на поразку.

Зараз не найкращий час для аналізу того, що відбувається. Ми повинні зосередитися на наступній грі», – сказав головний тренер «Вулверхемптону» в ефірі Match of the Day на BBC.