20 березня 2023 09:56

Лучано Спаллетті: "Наполі" – це не тільки Осімхен та Кварацхелія"

Лучано Спаллетті заявив, що «Наполі» – це не лише Віктор Осімхен та Хвіча Кварацхелія.


Учора "Наполі" розгромив "Торіно" (4:0) - Осімхен зробив дубль, а Хвіча забив і віддав результативну передачу. Відрив «Наполі» від 2-го місця у Серії А вчора виріс до 19 очок.

«У моменті з третім голом виділяються п'ята Квари та подача Олівери, а також чудовий удар головою від Осімхена. Але ви подивіться, що зробив Ді Лоренцо – він прибіг у центр поля зі своєї позиції. Він пробіг 30 метрів із м'ячем і віддав пас ліворуч – там був простір для розвитку атаки.

«Наполі» – це не лише Осімхен та Хвіча. "Наполі" - це всі гравці нашої команди. Ді Лоренцо провів космічний матч Він грав як чемпіон, як інопланетянин.

Всі наші гравці мають якість, кожен з них може вступити в гру, діючи при цьому стабільно. Наприклад, таку агресію, як у Кіма, знайти нелегко. Його практично неможливо позбутися. Я бачив, що Кім зробив із кількома гравцями.

Ді Лоренцо має сильний характер, це чудовий хлопець. Як Осімхен, Кім та Ррахмані, він стає найважливішим лідером. Такі гравці іноді передають спокій і силу, які можуть примусити товариша по команді прийняти те чи інше рішення. Вони дуже себе проявляють», – сказав головний тренер «Наполі».