20 березня 2023 08:16
1

"Цей зашквар просто не виправити". Офіцер ЗСУ вимагає вибачень від клубу УПЛ

Командир аеророзвідки 129-ї окремої бригади територіальної оборони Микола Колесник вимагав вибачень від футбольного клубу "Кривбас" і від віцепрезидента команди Артема Гагаріна. У себе у Facebook молодший лейтенант написав, що "цей зашквар не виправити просто двома-трьома пікапами "хлопцям на війну".


Кілька років тому Колесник розповів, що команду "Кривбас" U-19, яка тоді виступала у Першій лізі юнацького чемпіонату України, тренує чемпіон "ДНР" Станіслав Дьяченко. З вересня 2021 року Дьяченко став помічником Віталія Віценця.


Тоді у відповідь на ці звинувачення ФК "Кривбас" зробив заяву, що Дьяченко не грав у чемпіонаті "ДНР". За повідомленням пресслужби, криворізький клуб не мав до Станіслава претензій, оскільки тренера немає на сайті Миротворець, УАФ не позбавляла його тренерської ліцензії, а КДК УАФ не вносив Дьяченка до списку гравців, які були дискваліфіковані на запит СБУ.


Лише через чотири місяці після початку повномасштабного вторгнення Росії "Кривбас" оголосив про звільнення головного тренера юнацької команди U-19 Віценця та його асистента Дьяченка. Віталій поїхав працювати до Росії, працевлаштувавшись помічником головного тренера у тульському "Арсеналі".


"Вимагаю публічних вибачень, за те, що дітей у ФК "Кривбас" тренували галімі злочинці, за те, що нормальної реакції не було, за те, що Гагарін прикривав відвертих сепаратистів, за те, що платили "журналістам-антикорупціонерам" за обливання мене брудом. Тому що можемо перейти до другої серії, коли у команді грали футболісти з російськими паспортами", - зазначив Колесник.


''Цей зашквар просто не виправити''. Офіцер ЗСУ вимагає вибачень від клубу УПЛ

#дакакаяразница#(с) наполеон боневтік