19 березня 2023 22:00

"Челсі" може збудувати новий стадіон за 2 млрд фунтів на місці "Стемфорд Брідж". У цьому випадку команді доведеться 4 роки грати на іншій арені - "Уемблі" або "Крейвен Котедж"

"Челсі" може побудувати новий стадіон на місці "Стемфорд Брідж".


За інформацією Daily Mail, Тодд Боулі має намір збудувати ультрасучасну арену, здатну вмістити до 60 тисяч глядачів. Витрати на будівництво становитимуть до 2 мільярдів фунтів, а роботи можуть завершитися, за найоптимістичнішими прогнозами, 2030 року. Повідомляється, що "Челсі" веде переговори про купівлю ділянки землі площею 1,2 акра поряд із "Стемфорд Брідж". Земля належить до житлової асоціації Stoll, яка надає житло ветеранам збройних сил.

Крім того, якщо «Челсі» вирішить здійснити задумані плани, клубу доведеться як мінімум 4 роки використовувати як домашню арену інший стадіон. Як варіанти розглядаються «Уемблі» та стадіон «Фулхема» «Крейвен Котедж».


Повідомляється, що Тодд Боулі звернувся до власника "Фулхема" з приводу використання арени клубу. Також «Челсі» розглядає варіант проведення частини матчів на регбійному стадіоні «Твікенхем», на якому планується проводити більше заходів, не пов'язаних із регбі, щоб залучити кошти на його реконструкцію.