19 березня 2023 13:58

"Він взагалі у "Шахтарі" не повинен перебувати": Леоненко відповів Левченко і передав "привіт" Денисову

Колишній нападник київського Динамо, а нині відомий експерт Віктор Леоненко відреагував на слова екс-гравця збірної України Євгена Левченка про найпрогресивніших футболістів Шахтаря.

В ексклюзивному інтерв'ю FanDay.net Євген Левченко обрав найперспективніших гравців донецької команди, назвавши Юхима Коноплю, Георгія Судакова та Валерія Бондаря. Віктор Леоненко розкритикував вибір Левченка, з яким раніше працював на телеканалі "Футбол".

Леоненко порадив Левченку займатися своєю справою в Нідерландах, а не обирати прогресуючих гравців Шахтаря. Нагадаємо, що Євген є головою профспілки футболістів Нідерландів.

«Прочитав Левченко, який розповів про трьох прогресуючих гравців Шахтаря: Судакова, Бондаря та Коноплю. Жень, ти займаєшся профспілками, от і займайся. Але краще не вгадуй хто з футболістів тут виросте, а хто ні».

Також Леоненко не упустив можливості «вколоти» Олександра Денисова за те, кого він обирав експертом на телеканалі «Футбол».


«Якраз Денисову можна було передати привіт, кого він в експерти взяв до себе на канал? Але щось таке», – сказав Леоненко у своєму телеграм-каналі.


Дісталося також Левченку за те, що він вважає Бондаря перспективним гравцем. За словами експерта, Валерій не має бути у Шахтарі, а максимум його рівень це Шахтар-2, у якому під час ігрової кар'єри виступав Левченко (15 матчів).


«Судаков, можливо, ще стане футболістом. Щодо Бондаря, я думаю навіть коментувати не треба, він взагалі в Шахтарі не повинен був перебувати жодного разу. Ось як Жека, у Шахтарі-2. Ну і Конопля, ви знаєте, для мене людина, яка робить підкати спиною… Далі я думаю, ви самі розберетеся».


Нагадаємо, що у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи Шахтар на виїзді був розгромлений Фейєноордом з рахунком 1:7.