19 березня 2023 12:48

"Потрібно поставити запитання тренеру": екс-наставник "Марселя" закликав скоротити ігровий час Малиновського

Екс-головний тренер Марселя Роллан Курбіс заявив, що хоче частіше бачити на полі у складі свого колишнього клубу Вітінью та Аззедіна Унаї, які поповнили команду у зимове трансферне вікно.

Роллан Курбіс, який тренував Марсель з 1997 по 1999 роки. не згоден з Ігором Тудором щодо використання наявних футболістів. Експерт вважає, що потрібно більше використовувати ротацію, яка має торкнутися Руслана Малиновського.

«Тудор використовує завжди одних і тих самих десять гравців, які вимотуються. Невже Унаї, який дійшов з Марокко до півфіналу Мундіалю чи Вітінія, не можуть допомогти команді, вийшовши на заміну на 30 хвилин? Мені здається це дивним. Потрібно поставити запитання тренеру», – написав Курбіс у колонці La Provence.

22-річний португальський нападник Вітінья приєднався до Марселя з Браги за 32 мільйони євро. Усього за команду він зіграв лише шість поєдинків, у яких зробив один асист.


22-річний півзахисник Унаї перейшов із Анже за 8 мільйонів євро. На його рахунку вісім ігор за Марсель та один гол.

Варто зазначити, що Унаї поки що програє конкуренцію українському 29-річному хавбеку Руслану Малиновському. Саме він зміг застовпити за собою місце у стартовому складі команди Тудора, і вже провів за неї 13 матчів, відзначившись двома голами.

Вчора стало відомо, що Марсель викупив у Аталанти контракт Малиновського.