19 березня 2023 11:32

Бущан та його травма: голкіпер "Динамо" розповів, коли Луческу зможе на нього розраховувати

Голкіпер національної збірної України та київського Динамо Георгій Бущан розповів про процес відновлення. Воротар біло-синіх незабаром приступить до бігової роботи.


За словами Георгія Бущана, процес відновлення триває за планом і за кілька днів він розпочне бігову роботу. Про це голкіпер Динамо повідомив у програмі ПРОФУТБОЛ Digital.


«Хочеться швидше, але така проблема ахілла, що він запалився трохи. Я очікую, що за кілька днів почну бігову роботу і після паузи на ігри збірних почну тренуватися з групою. Я так хочу, побачимо, як нога реагуватиме на навантаження. Все йде за планом".


Нагадаємо, що з найближчого понеділка клубні змагання підуть на двотижневу перерву, пов'язану з іграми національних збірних.


Бущан цього сезону провів у складі Динамо 13 матчів, у яких він пропустив 17 м'ячів і п'ять ігор провів «на нуль». За національну збірну України він відіграв 15 матчів.

Зазначимо, що частину сезону 28-річний Бущан пропустив через травму меніска, а згодом йому зробили операцію на спині.


Наразі команда Мірчі Луческу посідає четверте місце у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги, маючи у своєму активі 33 очки. Найближчий матч у чемпіонаті України Динамо проведе на виїзді проти ФК Львів 2 квітня.