19 березня 2023 10:25

Конте хоче піти з "Тоттенхема" влітку – його не влаштовують гравці, а клуб не відповідає очікуванням

Антоніо Конте збирається піти з "Тоттенхема" влітку - його не влаштовують гравці.


Як повідомляє Фабриціо Романо, Конте сердиться на гравців «Тоттенхема» вже з січня-лютого. З цієї причини він досі не вів конкретних переговорів із клубом щодо продовження контракту, який діє до літа 2023 року. Спілкування із цього питання ніколи не виходило на просунуту стадію.


Антоніо хотів дочекатися кінця сезону та ухвалити рішення про майбутнє в цей момент. Однак відчуття у джерел, близьких до Конти та «Тоттенхема», однозначні. Вони впевнені, що тренер покине клуб після закінчення сезону. Швидше за все, Конте повернеться до Італії.

Це пов'язано і з особистими причинами (торік, що минув, був дуже складним для Конте – за останні місяці він втратив кількох близьких друзів), і з тим, що «Тоттенхем» не відповідає його очікуванням. Особливо це стосується гравців.

Конте розлютився через ставлення гравців до справи ще під час матчів Ліги чемпіонів з «Міланом». Він чекав від футболістів іншого підходу в обох іграх. Антоніо не відчуває, що гравці хочуть перемагати. Упродовж кількох тижнів Конте давав деяким гравцям зрозуміти, що його не влаштовує їхнє ставлення до справи. Це не допомогло і тому він вирішив висловитися публічно.


Можливо, після вчорашньої прес-конференції Конте клуб захоче розлучитися з ним до закінчення сезону – поки що рішень з цього питання немає. Якщо цього не станеться, то тренер швидше за все піде влітку. Антоніо ще не повідомив керівництво клубу про своє рішення, але зараз це питання часу.

«Тоттенхем» поки що не має переговорів з кандидатами на заміну Конте.