18 березня 2023 17:35

Патрік ВАН ЛЕУВЕН: "Динамо" грало у наш футбол в усіх моментах"

Головний тренер «Зорі» Патрік ван Леувен прокоментував перемогу над «Динамо» (1:0) у рамках 18-го туру УПЛ.


- Поділіться секретом, що потрібно зробити, щоб двічі за сезон обіграти «Динамо»?

- Думаю, що ми сьогодні добре розпочали матч організаційно. Вони грали у наш футбол в усіх моментах. Отримали невеликий шанс, трошки пощастило. Допрацювали момент. Команда виклалася на повну, щоб у «Динамо» також не було багато шансів.

Перший тайм був рівним, а у другому ми більше знаходилися на своїй половині поля, але у нас було декілька небезпечних контратак. І наприкінці ми один забили.

- Сьогодні «Динамо» дозволило орендованому Володимиру Бражку зіграти. Наскільки це важливий футболіст для вашої команди?

- У нас є різні варіанти, і один з них, в останніх матчах - це Бражко. Я задоволений їм та тим, що він у нас є. Я також задоволений іншими гравцями, які виклалися на 100%.

- Момент забитого м'яча. Ви відчували, що правий фланг «Динамо» просідає, що Вівчаренко вже втомився? Тому ви випустили моторного Хланя?

- Я на це розраховував. У нас в атаці вже були гравці, які втомилися та ледве били по воротах.

- Наскільки для вас принципово перемогти у матчі проти команди Мірчі Луческу?

- Для нас кожна гра принципова. Команда хоче перемагати у кожному матчі. В Україні я знаю не тільки Луческу, але його, звісно, трошки краще, ніж інших тренерів. Але є й багато інших спеціалістів, яких я знаю.