18 березня 2023 16:04

"Львів" у більшості вирвав нічию в матчі з "Кривбасом"

У Львові зустрічалися остання команда чемпіонату та претендент на єврокубки. Фаворитом протистояння вважалися гості, але не варто було недооцінювати підопічних Дулуба. Львів'яни за грою не безнадійні, але їм не вистачає холоднокровності у завершальній стадії атаки. До того ж, "Кривбас" не відзначається стабільністю протягом всього сезону. З позиційним футболом у криворіжців суттєві проблеми.


Підопічні Вернидуба з максимальною відповідальністю підходили до гри. За словами захисника Володимира Якимця, "поранений звір" ще небезпечніший. "Кривбас" готується на кожен поєдинок, як на фінал, тому недооцінки суперника точно не могло бути.

У порівнянні з матчем проти "Зорі" Олег Дулуб зробив три зміни. З перших хвилин вийшли Бугай, Дитятьєв та Сілва. У "Кривбаса" в старті вийшли Рябов, Дібанго, Микитишин та Приходько.

Уже на перших секундах могли гості відкривати рахунок, але Рибка вчасно вийшов з воріт і перехопив передачу Хомченовського на Устименка. На початку зустрічі команди по черзі володіли м'ячем, але з позиційним футболом були суттєві проблеми. Помилки у перехідній фазі не дозволяли створювати гостроту у заключній третині поля.

Свій перший момент колектив із Кривого Рогу реалізував. Дитятьєв штовхнув у спину Устименка і арбітр призначив пенальті. Чому Арановський не вилучив захисника "Львова"? На це питання немає відповіді. Одинадцятиметровий реалізував Капіч. М'яч від рук Рибки влучив у стійку і залетів у ворота - 0:1. Варто відзначити шикарну передачу Кліма Приходько, який вивів нападника один на один.

Після забитого м'яча гості віддали ініціативу і розраховували на контратаки. На жаль, до перерви крім епізоду з пенальті не було що згадати. Команди розчаровували грою в атаці. На 43-й хвилині "Кривбас" залишився у меншості. За фол проти Рибки другу жовту отримав Татарков.

Відразу після перерви господарі додали в активності, але їм не вистачало акцентованої останньої передачі. Реалізувати більшість львів'янам не вдавалося. Гості грамотно грали за рахунком, а у підопічних Дулуба нічого не виходило в атаці. На жаль, і у другому таймі команди не створювали моменти. Роботи у голкіперів не було. Здавалося, що аутсайдер УПЛ забув, що у нього є чисельна перевага.

На 74-й хвилині допоміг "Львову" Дібанго, який збив Мильченка і арбітр призначив пенальті. Сарнавський парирував удар Бугая, але першим на добиванні опинився Богунов - 1:1. Після пропущеного м'яча побігли виривати перемогу гості і вони досягнули свого. Після передачі Хомченовського у дальній кут пробив Капіч - 1:2. Дуже несподівано "Львів" зноу зрівняв рахунок. Потужним ударом у кут відзначився Бєляєв - 2:2. У підсумку, у нас нічия - 2:2.

ФК "Львів" - "Кривбас" (Кривий Ріг) 2:2

Vbet-ліга. 18-й тур

Голи: Богунов (75), Бєляєв (87) - Капіч (20, пен, 79)

Вилучення: Татарков (43)

"Львів": Рибка - Дитятьєв, Фернандес, Сілва (Богунов, 46), Кузик, Грисьо, Алібеков (Соуза, 72), Антоніо (Мильченко ,57), Свржняк (Есеола, 57), Бєляєв, Бугай

"Кривбас": Сарнавський - Якімець, Рябов, Бескоровайний, Дібанго, Приходько (Банада, 46), Капіч, Микитишин (Задерака, 46), Татарков, Хомченовський, Устименко