18 березня 2023 09:42

Каррагер: "Ньюкасл" фінішує в АПЛ вище за "Ліверпуль" і "Тоттенхем"

Колишній англійський півзахисник Джеймі Каррагер висловив думку, що «Ньюкасл» має більше шансів на потрапляння до четвірки найсильніших за підсумками сезону Англійської Прем'єр-ліги, ніж «Ліверпуль» та «Тоттенхем», а також має шанс включити в цю боротьбу «Манчестер» .


«Перемога «Ньюкасла» над «Ноттінгемом» повертає «Манчестер Юнайтед» у боротьбу за місце у четвірці. Я гадаю, що протягом тривалого часу ми вважали, що «МЮ» гарантовано потрапить туди. Але тепер схоже, що вони ведуть справжню боротьбу за місце в топ-4 з огляду на те, що наступний матч їм доведеться зіграти з «Ньюкаслом».


Я не знаю, чи вплине на «Ньюкасл» перерву [на матчі збірних], бо зараз вони у добрій формі.


Матч із «Манчестер Юнайтед» здається дуже важливим, думаю, якщо вони переможуть, то психологічно повернуть «МЮ» у гонку за місце у четвірці. Це зрозуміють і суперники.


Що б я сказав про «Тоттенхем» і «Ліверпуль»? Я не згоден з Гарі Невіллом, який вважає, що вони фінішують вище за «Ньюкаслу». Схоже, що в обох клубах є приводи для занепокоєння. Вони не стабільні, часом показують гру та результати, в які важко повірити. Я не думаю, що ми бачимо подібне з Ньюкаслом. Коли я дивлюся на них, і вони не перемагають, це, як і раніше, хороша гра. У матчі з «Ман Сіті» вони змарнували свої шанси», — наводить слова Каррагера Sky Sports.