17 березня 2023 16:15

"Згуртував війська "канонірів" після голу "Спортінга": огляд англійських ЗМІ на гру Зінченка у матчі Ліги Європи

Англійська преса відреагувала на фіаско лондонського Арсеналу у матчі 1/8 фіналу Ліги Європи проти Спортингу та охарактеризувала гру Олександра Зінченка у тому матчі.


Олександр Зінченко вийшов у стартовому складі «канонірів» на поєдинок у відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи проти Спортингу, який відбувся вчора в Лондоні і завершився поразкою «канонірів» у серії післяматчевих пенальті та їх вильотом з турніру (1:1, 3:5 по пен.).

Британська преса оцінила виступ Олександра Зінченка у вчорашньому поєдинку з португальцями.


Football London – 5/10


Проходи українця були не такі небезпечні, як зазвичай із кількома подарунками для суперників. Іноді Едвардс повертав його на місце лівого захисника. Як завжди, добре діяв в обороні.


90min – 6/10


Насилу опікувався Едвардсом, але в більшості моментів справлявся із завданням

Goal – 5/10


Не йшов уперед, як завжди, і в результаті постраждав Арсенал.

Standard – 7/10


Як завжди, отримав багато задоволення від роботи з м'ячем, але не так сильно, як міг би. Зробив життєво важливий підкат Едвардсу, коли той вирвався на вільний простір у першому таймі.


The Sun – 5/10


Швидко згуртував війська «канонірів» після того, як Гонсалвес зрівняв рахунок, і провів більшу частину вечора у безперервній битві з колишнім гравцем Тоттенхема Маркусом Едвардсом. Намагався взяти гру під свій контроль у своїй звичайній ролі, переміщаючись у середину поля від захисту, але це виходило не завжди.