17 березня 2023 15:51

Нагельсман про матчі з "Сіті" в ЛЧ: "Якщо "Баварія" виграє титул, не можна буде сказати, що нам просто пощастило з жеребкуванням"

Юліан Нагельсманн висловився про 1/4 фіналу Ліги чемпіонів між «Баварією» та «Ман Сіті».


«Ми переглянули жеребкування з усім тренерським штабом. Це хороший і складний суперник. Якщо ми зрештою виграємо титул, то не можна буде сказати, що нам просто пощастило з жеребкуванням.

У нас вже був важкий груповий етап, потім матчі із «ПСЖ», а тепер – «Сіті». Можливий півфінал теж був би топ-рівнем. Торік "Реал" пройшов схожий шлях. Ми добре підготуємось і з нетерпінням чекаємо на ці матчі.

Я дивився багато ігор Пепа Гвардіоли у «Барселоні», «Сіті» та «Баварії». Команди Пепа веселі. Його ідея футболу дуже атакуюча, його команди багато володіють м'ячем. Я завжди із задоволенням дивився його ігри.

Ерлінг Холанд - винятково хороший гравець, який вкрай небезпечний. Він має високі якості в плані швидкості і фізики. Він добре біжить, проти нього неприємно грати. Але й у нас є дуже добрі атакуючі гравці. «Сіті» також має багато інших хороших футболістів», – сказав головний тренер «Баварії».