16 березня 2023 20:04

Довбик і трансфер у "Торіно": форвард наживо дивився матч гранатових з "Міланом", але "Дніпро-1" заломив велику ціну

Нападник збірної України та Дніпра-1 Артем Довбик, як і раніше, перебуває у сфері інтересів італійського Торіно, який влітку спробує знову придбати українця.


Взимку Торіно хотів придбати Артема Довбика, але угода не відбулася через високу вартість українського гравця.


Менеджери туринського клубу зацікавлені у послугах Довбика. За даними Cairo, український форвард у квітні минулого року відвідував базу Торіно, а також наживо дивився матч гранатових із Міланом (0:0) 10 квітня.


У результаті угода не відбулася, оскільки Торіно не схотів платити Дніпру-1 за трансфер Довбика 15 мільйонів євро.


Як повідомляє Tuttosport, влітку технічний директор Торіно Давіде Ваньяті має намір зробити ще одну спробу придбання Довбика. У той же час, туринський клуб веде переговори з нападником Спеції Мбала Нзола і вони успішніші, ніж з українцем.


На даний момент Довбик посідає перше місце у списку бомбардирів УПЛ, забивши 12 м'ячів у 17 матчах. У поточному сезоні Ліги конференцій форвард Дніпра провів сім провів сім поєдинків і забив п'ять м'ячів. За цим показником Артем є одним із лідерів серед бомбардирів турніру.


Додамо, що за даними авторитетного порталу Transfermarkt, контракт 25-річного форварда з Дніпром-1 діє до кінця 2023 року, а його ціна становить 10 мільйонів євро.