16 березня 2023 15:14

МЮ боротиметься за Беллінгема з "МанСіті", "Ліверпулем" та "Реалом". Ціна – щонайменше 125 млн євро

«Манчестер Юнайтед» візьме участь у боротьбі за півзахисника «Боруссії» Джуда Беллінгема.


Як пише The Telegraph, сильну позицію у боротьбі за англійця займають «Манчестер Сіті», «Ліверпуль» та «Реал». "Манчестер Юнайтед" лише зараз зафіксував інтерес до гравця. «Челсі» не виключає, що зробить пропозицію про його трансфер, але розуміє, що не входить до фаворитів у боротьбі за півзахисника.


Очікується, що трансфер Беллінгема обійдеться як мінімум 125 млн євро.


Поки невідомо, чи зробить «Ман Юнайтед» офіційну пропозицію про трансфер Джуда, оскільки поки невідомо, яким буде бюджет клубу на літні трансфери. Незважаючи на це, «МЮ» виявляє щиру цікавість до 19-річного футболіста.

Беллінгем ухвалить рішення про майбутнє найближчими тижнями. Одне з джерел сказало: «Поки що нічого не вирішено».


У футбольному середовищі є відчуття, що Джуд схиляється до переходу до «Ліверпуля», але інші клуби не мають наміру здаватися так просто. Невідомо, чи зможе «Ліверпуль» заплатити таку велику суму, якщо не потрапить до Ліги чемпіонів за підсумками сезону. Зазначається, що потрібну суму клуб може отримати за рахунок нових інвесторів. Один із джерел сумнівається, що «Ліверпуль» не зможе дозволити собі трансфер Беллінгема.


Фінансові перешкоди можуть виникнути і перед "Ман Юнайтед", головною метою якого на літо стала купівля топ-нападаючого. При цьому тренер Ерік тен Хаг усвідомлює, що посилення півзахисту команді теж потрібне. Тен Хаг – великий шанувальник таланту Беллінгема, якого вважає талантом покоління. У ньому тренер бачить можливого капітана команди у майбутньому.


«Ман Сіті» виглядає готовим перебити будь-яку пропозицію щодо Беллінгема. Профінансувати угоду можуть за рахунок продажу Бернарду Сілви, яким цікавляться «Барселона» та «ПСЖ».