16 березня 2023 11:13

Гюндоган заради "Барси" готовий понизити зарплату, йому дають контракт на 3 роки. Хаві запевнив капітана "Сіті", що проблеми з ФФП вирішать

Хаві поспілкувався з Ілкаєм Гюндоганом, щоб переконати його перейти до «Барселони».


Як повідомляє As, у тренера вже відбулася особиста розмова з півзахисником «Манчестер Сіті», яка може стати вільним агентом улітку. Хаві запевнив гравця, що «Барселона» вирішить труднощі з фінансовим фейр-плей і знайде простір для його зарплатної відомості.


Перші контакти "Барси" з Гюндоганом та його оточенням пройшли позитивно. Джерела, близькі до переговорів, повідомили, що Ілкай готовий на зниження зарплати заради переходу в «Барсу» з «Ман Сіті», оскільки з розумінням ставиться до фінансових труднощів каталонців.


У спортивному керівництві синьо-гранатових вважають, що перехід Гюндогана завершить формування півзахисту команди, якість якої зараз сильно падає за будь-якої втрати (наприклад, у недавньому випадку з травмою Педрі).


У «Барсі» вважають, що Ілкай не лише посилить команду, а й дасть тренерському штабу більший простір для ротації. Також Гюндогана цінують за досвід – його вважають ідеальним партнером для юних Педрі та Гаві.


"Барселона" планує запропонувати Гюндогану контракт терміном на 3 роки.


Зазначається, що у «Барсі» знають про багату історію травм 32-річного півзахисника, але готові піти на ризик. Перед переходом він пройде поглиблений медогляд.