16 березня 2023 09:26

Артем ФРАНКОВ: "Шахтер" дуже впевнено йде до перемоги в чемпіонаті України, тому що конкуренти занадто слабкі. Як би прикро не було це казати"

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий журналіст і головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков підготував прогноз на матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи «Феєнорд» – «Шахтар».


З Вами Артем Франков – Ваш радник і помічник у пошуках кращих ставок. І сьогодні будемо говорити про матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи «Феєнорд» – «Шахтар». Перша гра закінчилася нічиєю 1:1 у Варшаві. Які ж тепер шанси у нашої української команди пройти далі? На прохід «Шахтаря» букмекери дають коефіцієнт 4,75 – дуже багато.


«Феєнорд», який є лідером чемпіонату Нідерландів з дуже великими проблемами, але все ж таки переміг «Волендам» вдома в останньому турі 2:1. Але міг пропускати і другий м’яч при рахунку 1:1. Тільки завдяки автоголу виграв цю зустріч. І взагалі, композиція Ґлорії Ґейнор «I Will Survive», яка супроводжує кожний забитий гол господарів стадіону «Де Кейп» в Роттердамі, звучить дуже рідко останнім часом. І я вірю, що вона не буде звучати дуже часто у матчі проти «Шахтаря».


У «Шахтаря» є свої козирі. «Гірники» дуже впевнено йдуть до перемоги в чемпіонаті України, тому що конкуренти занадто слабкі. Вони дійсно поступаються зараз «Шахтарю» в класі, як би не було прикро це казати.

Взагалі «Феєнорд» такий відвертий фаворит у букмекерів, що ставити на нього не хочеться. Ну наприклад, «перемога «Феєнорда» + ТБ 2,5» коштує 2,24 – непоганий коефіцієнт, але не знаю, не переконливо. Чомусь дуже важко даються роттердамцям нині голи.


І тому, можливо, нам взяти якусь анти-логічну ставку, як «Шахтар» не програє» за 2,74 чи взагалі «прохід» за 4,75, про який я говорив з самого початку відео?! Так, мій вибір, за який Ви не будете мене особливо критикувати, сподіваюся: «прохід: «Шахтаря» за вже згаданий коефіцієнт 4,75. І нехай мені пощастить хоча б цього разу!