16 березня 2023 08:35

Клопп: "Не можна приїжджати на "Бернабеу" і на щось сподіватися. У "Реала" були кращі моменти, далі пройшов той, хто заслужив"

Юрген Клопп упевнений, що «Реал» заслужено обіграв «Ліверпуль» у 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.


«Якщо хочеш пройти далі, то 2:5 [у першій грі] – це не найкращий результат. Тоді потрібно показати виняткову гру, але нам цього не вдалося.

У «Реала» були найкращі моменти, Аліссон зробив два прекрасні сейви. Пройшов далі той, хто має, слід це визнати. Так влаштований плей-офф. Справа не в тому, чого ми хочемо, а в тому, що отримуємо.


У таких матчах слід створювати моменти. Забий ми в першому таймі, могли б отримати потрібний імпульс, але це теоретично. «Реал» був кращим у трьох таймах з чотирьох – і саме так ви й заслуговуєте на вихід далі.

Якби ми вдома зіграли внічию і сьогодні грали б так, як це вийшло, ми все одно вилетіли б, напевно. Не можна приїжджати на цей стадіон та на щось сподіватися. Ми готувались провести особливу гру, але не змогли.

Ніхто не думає, як це «Ліверпуль» примудрився вилетіти, і це найвірніша ознака того, що пройшов той, хто заслужив», – сказав головний тренер «Ліверпуля» BT Sport.