15 березня 2023 23:58

"Реал" без Луніна знову обіграв "Ліверпуль" і вийшов до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

У середу, 15 березня, у поєдинку у відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів мадридський Реал на своєму стадіоні «Сантьяго Бернабеу» приймав Ліверпуль. Матч завершився мінімальною перемогою господарів із рахунком 1:0.


У першому поєдинку Реал на виїзді розгромив Ліверпуль із рахунком 5:2. Для того, щоб англійській команді пройти до наступного раунду Ліги чемпіонів, потрібно було створити диво. Усі розуміють, що забити Реалу як мінімум три м'ячі на їхньому полі, це майже нереальне завдання.

На сьомій хвилині Ліверпуль створив перший момент, але Нуньєс пробив повз ворота. За вісім хвилин Реал відповів більш небезпечно. Після кутового Рюдігер головою скинув під праву стійку, але Вінісіус примудрився відразу потрапити в перекладину.

Ще через п'ять хвилин поперечина знову врятувала Ліверпуль. На цей раз свій шанс не використав Камавінга.

Реал ще мав кілька моментів, але свої можливості не використав у першому таймі. Ліверпуль намагався атакувати, але також безрезультатно.

У другому таймі сценарій гри не змінився, Реал мав перевагу, яка втілилася у гол. На 79-й хвилині Вінісіус Жуніор віддав пас Бензема, який відправив м'яч у порожні ворота.

Додамо, що український голкіпер мадридської команди Андрій Лунін провів матч у запасі.

Таким чином, Реал вийшов до чвертьфіналу Ліги чемпіонів, а Ліверпуль залишив турнір.