15 березня 2023 22:05

Екс-форвард "Челсі" замінить Пауелла у тренерському штабі Саутгейта в збірній Англії

Екс-форвард "Челсі", "Лідса" та "Атлетіко" Джиммі Флойд Хассельбейнк перебуває в розширених переговорах з керівниками Футбольної асоціації щодо підписання угоди про приєднання до тренерського штабу Гарета Саутгейта, який очолює збірну Англії, інформує Sky Sports.


Він має замінити Кріса Пауелла, який завершив свій попередньо узгоджений цикл після чемпіонату світу, а його контракт закінчився.

Хассельбейнк, який зіграв 23 матчі за збірну Нідерландів та забив 9 міжнародних голів, перебуває без роботи з моменту відставки з посади менеджера "Бертон Альбіон" у вересні минулого року.

Його два терміни на посаді менеджера "Бертон Альбіон" означають, що він добре знайомий з базою Англії в Сент-Джордж-парку, де тренується команда Ліги Один, всього кілька миль від Бертон-апон-Трент.

Саутгейт звернувся до Хассельбейнка щодо цієї посади після того, як Пауелл, який був частиною тренерської команди на останніх двох великих турнірах, повідомив головному тренеру Англії, що хоче сконцентруватися на своїй роботі головного тренера в академії "Тоттенгема".