15 березня 2023 11:50

Джерело повідомило, чому основна та юнацька команди "Динамо" зіграють в один день

В суботу, 18 березня матчі чемпіонату України проти "Зорі" зіграють основна та юнацька команди "Динамо", журналіст Дмитро Ільченко на своїй сторінці в Instagram повідомив причину такого рішення.


"Юнацька та перша команди київського "Динамо" проведуть свої матчі із "Зорею" в один день - у суботу, 18 березня. Юнаки зустрінуться на базі столичного клубу в Конча-Заспі об 11.00, а основні склади - на стадіоні імені Валерія Лобановського о 14.00 .


При цьому не виключено, що низка гравців, які зіграють тайм за юнаком, встигне приєднатися до першої команди і опинитися в її заявці принаймні серед запасних.

Рішення грати з "Зорею" обома командами в один день пов'язане з тим, що тільки в середу до луганчан повертаються основні гравці юнацького складу - орендовані, до речі, у киян футболісти 2006 року народження.


Вони становили основу збірної України U-17, яка брала участь напередодні в еліт-раунді кваліфікації Євро-2023 на Кіпрі, і керівництво "Зорі" попросило перенести матч юнацьких складів із "Динамо" з п'ятниці на суботу, щоб надати збірникам необхідний час на відновлення", – написав Ільченко.