14 березня 2023 22:28

Клопп про матч з "Реалом" після 2:5: "Навіть якщо шанс "Ліверпуля" 1%, ми маємо спробувати"

Тренер «Ліверпуля» Юрген Клопп назвав мізерними шанси у матчі-відповіді з «Реалом».


15 березня в Мадриді відбудеться матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. У першій грі «червоні» будинки програли з рахунком 2:5.


«Три тижні тому після першої гри я сказав, що «Реал» уже пройшов далі. Але ми знаємо, що є матч, який слід зіграти. Навіть якщо шанс 1%, ми повинні спробувати.


Якщо ми здатні здивувати себе в негативному ключі, то і в позитивному можемо. Зрозуміло, що ми приїхали до Мадрида не зі словами: «Бережіться, ми йдемо». Але ми тут, щоби виграти цей матч.


У першому матчі у другому таймі проблемою для нас стали контратаки. Ми не могли нейтралізувати Вінісіуса та Бензема назовсім, але довгий час нам це вдавалося.


З точки зору тактики нам потрібно діяти дуже активно – з м'ячем і без нього. Пресинг від півзахисту має бути видатним. Ми маємо ризикувати, але уникати контратак.


Нам нема чого втрачати. Це краще, ніж коли можеш втратити все. Ми можемо програти окремий матч, ми це вже бачили, це нам не подобається. Я віддав би перевагу ситуації Карло [Анчелотті], коли потрібно захистити перевагу в три голи.


«Реал» ніколи не втрачає впевненості у собі, це величезна навичка для команди. Ніщо не може негативно позначитися на них. Це абсолютно чудово. Вся справа у менталітеті. Я їх шаную, фантастична команда», – сказав Клопп.