14 березня 2023 15:08

Маттеус про Бундеслігу: "Баварія" – фаворит і завжди ним буде. Якщо вони обіграють "Боруссію", їх уже ніхто не наздожене"

Лотар Маттеус вважає "Баварію" фаворитом на перемогу у Бундеслізі.


Після 24 турів мюнхенці лідирують у таблиці, набравши 52 очки. Їхні найближчі переслідувачі – дортмундська «Боруссія» – відстають на 2 очки.

"Баварія" - фаворит на титул чемпіона країни і завжди ним буде. За три тижні відбудеться очне протистояння між «Баварією» та «Боруссією». Якщо на той час різниця за очками між ними залишиться незмінною і «Баварія» виграє цей матч, то її вже ніхто не наздожене. Вони вже пройшли період спаду і, напевно, знову стануть чемпіонами Німеччини, випередивши «Боруссію» на п'ять очок.

З іншого боку, цей матч також є шансом для «Дортмунда» нарешті знову виграти в Мюнхені і повернути собі перше місце. І тоді боротьба стане по-справжньому захоплюючою.

Едін Терзіч правильно сформулював цю думку: «Дортмунд» має продовжувати виявляти смиренність і працювати, і тоді результат прийде сам собою. Якість, сила та футбольний талант цієї команди безмежні. Вони, як і раніше, можуть стати чемпіонами Німеччини. Це те, чим вони можуть пишатися», – написав колишній гравець «Баварії» у колонці для Sky Sport.