14 березня 2023 10:07

Платіні вважає Мбаппе легендою французького футболу нарівні з собою і Зіданом: "Він швидкий, розумний, грає обома ногами - таким і має бути форвард. Те, чого він досяг, - виключно"

Мішель Платіні вважає Кіліана Мбаппе легендою французького футболу.


Триразовий володар «Золотого м'яча» відповів на запитання про те, чи входить форвард «ПСЖ» до легенд французького футболу нарівні з Платіні та Зінедіном Зіданом.

"Так, безумовно. Тому що те, що він показує і чого він досяг, – виключно. Він такий, яким і має бути нападник. Він дуже швидкий, він грає обома ногами.

Кіліан Мбаппе міг би грати у 70-х чи 80-х роках, але він народився пізніше. Він дуже швидкий, він добре розуміє гру, він дуже розумний, і він грає обома ногами. Я не знаю, чи винятковий він, але він дуже, дуже, дуже, дуже гарний. Він винятковий у своїй швидкості.

Людей, які грають обома ногами, як він, і які розумні, досить багато. Але на додаток до цього він [Кіліан] дуже, дуже швидкий, а це вже незвичайне [поєднання]. Я дивлюся, як він працює, він стартує у потрібний час. Він не стартує, коли не має цього робити», – сказав Платіні.