13 березня 2023 10:12

"Матч із "Борнмутом" став уроком для "Арсеналу": Зінченко розповів, за рахунок чого "каноніри" здолали "Фулхем"

Олександр Зінченко прокоментував перемогу Арсеналу на Фулхемом (3:0) у виїзному поєдинку 27-го туру чемпіонату Англії. Українець провів після 72 хвилини, після чого був замінений на Кірана Тірні.


Олександр Зінченко прокоментував перемогу Арсеналу над Фулхемом у чемпіонаті Англії. Лівий захисник «канонірів» вважає, що команді вдалося набрати три важливі очки проти грізного суперника.


«Фулхем – гідна команда. Вони добре грають цього сезону, особливо вдома. Ми знали, що вони небезпечні, тож добре підготувалися. Я думаю, що наша гра у першому таймі була впевненою. Ми контролювали майже все з м'ячем та без м'яча. Це важливі три очки, «сухий матч». Ідеальний день для Арсеналу».


Зінченко зазначив, що команда зробила висновки після важкого минулого матчу з Борнмутом (3:2) і вирішила грати надійніше біля своїх воріт.


«Матч із Борнмутом став хорошим уроком для нас. Ми проаналізували гру – що ми зробили добре, а що погано. Це футбол. Ми люди і робимо помилки. Важливо думати, як їх дати раду в майбутньому», – цитує Зінченко прес-служба Арсеналу.