11 березня 2023 16:07

Антоні: "Не міг спати після поразки від "Ліверпуля"

Вінгер "Манчестер Юнайтед" Антоні зізнався, що дуже болісно сприйняв принизливу поразку від "Ліверпуля" (0:7) у чемпіонаті Англії.


"Програш "Ліверпулю" був дуже болючим, я не міг спати після цього. Але у футболі не можна плакати за минулим. Ми знаємо, що цей результат неприйнятний, і тому було важливо рвідреагувати у матчі з "Бетісом".


Радий, що вболівальники теж нас підтримали. На стадіоні завжди збирається понад 70 000 людей, це вражає. Вони - наше паливо. Ми повернемо клуб на те місце, на яке він заслуговує. Наші вболівальники неймовірні.


Навіть після гри на "Енфілді", коли ми пішли подякувати фанатам, вони також підтримували нас. У мене аж мурашки по шкірі. Щасливий бачити як вони за нас вболівають на стадіоні, навіть після того неприйнятного результату. Вірю, що в неділю вони знову будуть з нами, щоб надати нам сили проти "Саутгемптона".


Знаємо, що це був важкий час і для головного тренера. Йому доводилося постійно давати інтерв'ю. Це було нелегко для нього і для нас, але, сподіваюся, ми будемо вчитися на цьому. Він був жорстким з нами, але робив це у правильний спосіб і в правильний час. Ми всі дивимося в одному напрямку. Команда єдина і вболівальники з нами, а це найголовніше", - цитує Антоні Sportal.