11 березня 2023 15:32

Сунес про поразку МЮ від "Ліверпуля": "Деякі гравці показали, що з ними краще не опинятися в окопах. Гравці здалися, втратили волю"

Грем Сунесс висловився про поразку «Манчестер Юнайтед» від «Ліверпуля».


Команда Еріка тен Хага програла матч 26-го туру АПЛ із рахунком 0:7.

«Юнайтед» був командою, якою останнім часом все сходило з рук. Саме після того, як «Ліверпуль» забив свій другий гол, одразу після перерви, я почав по-справжньому непокоїтися за них. Саме тоді деякі з їхніх гравців показали, що з ними краще не опинятися в окопах.


Справа була не в пропущених семи голах, а в поведінці деяких із цих гравців, коли рахунок став 3:0, вона була неприйнятною. Усі великі команди можуть бути обіграні. Більшість раціональних уболівальників «Юнайтед» вистачить смирення змиритися з поразкою від хорошої команди.


Але неможливо прийняти те, що простою англійською мовою я описав би як те, що команда здалася. Вдома у найстаріших і найзапекліших суперників. Хороші гравці відчувають, як відбувається така гра. Це схоже на те, що відбувається на рингу, коли боксер знає, що він має зробити, щоб завершити бій. Ким би себе не уявили ці гравці «Юнайтед», вони не мають необхідних якостей.


"Ліверпуль" грав дуже впевнено, бив по воротах, і вболівальники були заведені. Підхід [гравців МЮ] повинен був бути таким: Це не наш день. Давайте задеремо люки і не будемо ганьбитися».


Найтривожнішою, з точки зору «Юнайтед», була відсутність гравців, які могли б це відчути та правильно відреагувати. За рахунку 3:0 вони мали кілька людей, які просто втратили волю. Ці гравці хотіли б опинитися в будь-якому іншому місці, окрім «Енфілда», будучи побитими та зганьбленими дуже гарною командою.

Це не перша їхня велика поразка. "Юнайтед" пропустив від "Манчестер Сіті" шість голів. Вони пропустили чотири голи від Брентфорда. Чотири, шість та сім за один сезон? Мені шкода, але це поганий знак.


Наголошувалося, що деякі гравці «Юнайтед» сміялися та жартували з персоналом «Ліверпуля» у тунелі у перерві. Що ж, я можу говорити лише з власного досвіду. Я мав віднестися до матчу як до чогось особистого, щоб вичавити з себе все максимум.

Я подивився б на хлопця, проти якого грав у центрі поля, і сказав би: «Сьогодні я проведу 90 хвилин краще, ніж ти». Це почалося б із тієї хвилини, як ми отримали склад команди», – написав екс-гравець та тренер «Ліверпуля» у своїй колонці.