11 березня 2023 11:28

Нуньєс: "У першому колі ми обіграли "Борнмут" з рахунком 9:0, але зараз це інша гра"

Нападник «Ліверпуля» Дарвін Нуньєс поділився очікуваннями від матчу 27-го туру англійської Прем'єр-Ліги з «Борнмутом». Зустріч відбудеться сьогодні, 11 березня.


«Звичайно, ми не можемо дозволити собі розслабитись зараз лише тому, що обіграли «Манчестер Юнайтед» з рахунком 7:0. Ми повинні підійти до цієї гри з таким самим настроєм і з тією ж волею до перемоги, щоб принести додому три очки – саме цього ми хочемо, щоб продовжувати підніматися в таблиці.


У першому колі ми обіграли їх із рахунком 9:0, якщо я не помиляюся, але зараз це інша гра. Ми повинні вирушити туди, щоб спробувати перемогти їх знову. Це схоже на те, що сталося з «Манчестер Юнайтед», вони обіграли нас у себе вдома, а тепер це була інша гра, і нам удалося забити сім м'ячів. Такий футбол – все може повернутись по-іншому.

Вони підходять до матчу у пристойній формі, можна помітити зміни, які вони внесли до своєї гри. З «Арсеналом», наприклад, вони показали чудову гру, і їм просто не пощастило пропустити на останній хвилині – це футбол», – наводить слова Нуньєса офіційний сайт «Ліверпуля».