8 березня 2023 13:18

МЮ та "МанСіті" думають про трансфер Макалістера, "Челсі" та "Ліверпулю" він теж цікавий. "Брайтон" розраховує отримати 60 млн фунтів

«Манчестер Юнайтед» та «Манчестер Сіті» цікавляться Алексісом Мак Аллістером.



Про це розповів журналіст CBS Sports Бен Джейкобс.

«Манчестер Сіті» та «Манчестер Юнайтед» обговорювали трансфер усередині клубів, але поки що не більше. За «Ліверпулем» та «Челсі» теж варто поспостерігати. Контракт Макалістера [з Брайтоном] розрахований до 2025 року і містить можливість продовження на один рік. І після того, як він виграв чемпіонат світу з Аргентиною, ми бачимо, як довкола нього фігурують досить високі цифри.


Хоча "Брайтон" прямо не робить пропозиції претендентам на гравців, яких вони не планують продавати, інсайдери припускають, що на "чайки" можуть чекати 60+ мільйонів фунтів. Це набагато дорожче, ніж інші клуби оцінювали його у січні та перед чемпіонатом світу – [оцінки були] в діапазоні від 27 до 35 мільйонів фунтів. Я думаю, що така сума зараз викликала б сміх.

Але давайте подивимося, як «Брайтон» реагуватиме на пропозиції, що надходять у міру того, як ажіотаж навколо чемпіонату світу спаде, а термін його контракту трохи закінчиться. Мак Аллістер, як мені сказали, розгляне свої варіанти влітку.


Хоча він захоплено висловлюється про Прем'єр-лізу, він не проти перейти в іншу європейську лігу. Його пріоритет – регулярно грати у Лізі чемпіонів», – написав Джейкобс у своїй колонці.