8 березня 2023 12:47

"Якась примара в полі": вболівальники "Брюгге" розчарувалися в Яремчуку – українцю вигадали нову роль у клубі

Нападаючий Брюгге Роман Яремчук накликав на себе чергову хвилю хейту з боку вболівальників бельгійського клубу після блiдої гри в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів із Бенфікою (1:5).


Роман Яремчук вийшов у старті на матч із Бенфікою, але в черговий раз не зміг відзначитись результативними діями на полі, статистичні портали виставили йому середню оцінку за цю гру.

До речі, востаннє українець забивав ще у жовтні минулого року, а ось результативна передача була нещодавно – 26 лютого у матчі з Гентом (2:0).

На тлі такої катастрофічної результативності вболівальники Брюгге сумніваються у доцільності його переходу минулого літа з Бенфіки за 16 млн. євро. Фанати жартома навіть придумали для Романа нове амплуа – призначити його тренером, можливо, на цій посаді у нього будуть якісь успіхи.


George Sears: «Скот Паркер – помилка менеджменту Брюгге. Витрачати 16 мільйонів на Яремчука, але скупитися на тренера – велика помилка».


Eenonmens: Чи не можна зробити Яремчука тренером? Може тоді ці 16 мільйонів хоч щось принесуть».

Частина фанатів зізнаються, що вони розчаровані Яремчуком. До його переходу вони сподівалися, що він зможе зробити гру Брюгге в атаці яскравою, але зрештою Роман виглядає на полі як привид.


Ole Litiere: «Яремчук отримує більше оплесків серед уболівальників Бенфіки, ніж Брюгге».

Pique Jalapeno:
«Бойата та Яремчук – колосальні трансферні помилки Брюгге».


Águia da Noite: «Не можу повірити, що я сподівався цього Яремчука. Якийсь привид у полі».


Цього сезону Яремчук взяв участь у 23-х матчах у складі Брюгге, в яких він зумів забити два голи і зробити трьох асистів.