8 березня 2023 09:22

"Що відбувається з Мудриком?": суперечлива реакція фанів "Челсі" на відсутність українця у матчі з "Боруссією" Д

Фото - ua.depositphotos.com


Уболівальники Челсі розійшлися на думці щодо вчорашньої відсидки Михайла Мудрика на лаві запасних у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з Боруссією Дортмунд.


Челсі вчора впевнено обіграв Боруссію Дортмунд і за підсумками двоматчевого протистояння (0:1 та 2:0) отримав путівку до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Якщо в першій грі Михайло Мудрик вийшов в основі, то у матчі-відповіді українець так і залишився сидіти на банку.


Уболівальники Челсі опинилися здивовані рішенням Грема Поттера залишити Мудрика на заміні, вони вважають, що українцю є що дати «аристократом», а головний тренер не дає йому можливостей це зробити.

Kcee: «Не розумію, чому не випустити Мудрика, щоб надати йому впевненості у собі. У той же час Поттер випускає Пулішича, якого не буде з нами наступного сезону».

Kwame_Phasha: «Замість Пулішича мав вийти Мудрик».

Gbems: «Впевнений, що Мудрік зиграє із Лестером. Йому потрібен час, щоб адаптуватися».

Raumdeuterr: "Поттер просто дає Мудрику адаптуватися і захищає його від травм".

Blues_CFC: «Поттер не випускав Кукурелью три матчі, а проти Борусії він вийшов і став кращим гравцем матчу. Не терпиться побачити, що він зробив із Мудриком».

Princely: «Поттер не та людина, щоб вивести цей набір талантів на новий рівень. Мудрик нудиться на лавці, а це гравець, якому є що дати Челсі».


Але знайшлися й інші думки, які натякають, що Челсі з Мудриком у складі лише програє.

Oluwalolola:
«Мудрик нагадує мені Вернера. Сподіваюся, він матиме найкращу кар'єру в Челсі».

Be-True:
«Мудрик багато грав з моменту свого прибуття, і щоразу, коли він грав, він не вражав. Це не тому, що він поганий, він чудовий гравець, якому треба забути на хвилину про Україну. Він відвернений. Вчора він не був потрібен».

Nate_UTD: «Челсі не програв жодної гри з того часу, як Поттер відмовився від Мудрика».

Kailash:
Я просто не розумію, що відбувається з Мудриком. Чи є причина, через яку Поттер не випустив його на заміну?».


Наступного разу Мудрик матиме можливість вийти на поле 11 березня, саме цього дня лондонці зіграють на виїзді з Лестером.