6 березня 2023 10:00

Жозе Моурінью: "В окремих матчах ми здатні досягати результату, навіть проти топ-команд, але на дистанції сезону з цим виникають проблеми"

Головний тренер «Роми» Жозе Моурінью прокоментував перемогу команди в матчі чемпіонату Італії проти «Ювентуса» (1:0).


«Мені досі сумно, коли я згадую гру проти «Кремонезе», з цим важко змиритися. Коли ми граємо як команда, а всі гравці викладаються на повну, ми можемо повертатися додому з необхідним результатом. Я радий перемозі, але все ще не відійшов від результату в Кремоні.


Не хочу сказати, що тактична організація дозволила нам виграти сьогодні, гру було виграно завдяки відношенню гравців. «Рома» виграла тому, що гравці були кращими та викладалися на 100 відсотків.


Ми часто переписуємося з Аллегрі, поважаю його почуття зараз, але можу сказати, що мені дуже подобається його команда, і я дуже щасливий, що ми знаходимося так далеко від неї, бо навіть з 15 очками штрафу «Ювентус» здатен здобути 6 або 7 перемог поспіль.


Проблема в тому, що ти ніколи не знаєш, коли «Рома» досягне результату. Ми усвідомлюємо свої недоліки та намагаємося їх приховати. Якщо не викладатимемося на 100 відсотків — страждатимемо. В окремих матчах ми здатні досягати результату, навіть проти топ-команд, але на дистанції сезону з цим виникають проблеми», — сказав Моурінью.