5 березня 2023 21:35

Асистент головного тренера "Руха" Пономарьов: "У першому таймі ми могли забивати ще 2-3 м'ячі"

Помічник головного тренера львівського «Руха» Віталій Пономарьов прокоментував перемогу над харківським «Металістом» (2:1) у матчі 16-го туру української Прем'єр-ліги.


– Був складний матч. Перший матч чемпіонату після відновлення. Перші матчі завжди складні. Дякуємо хлопцям в першу чергу за самовіддачу, за те, що змогли переломити хід гри і перемогти у матчі.


– Сьогодні «Металіст» вас чимось здивував? Знали, мабуть, що у складі суперника буде багато новачків… Чи були готові саме до такого варіанту складу й моделі гри суперника?


– Ми дуже добре розбирали «Металіст», планували різні варіанти гри проти цього суперника. Приблизно розуміли, хто буде грати.


– Як вважаєте, який головний чинник допоміг вам сьогодні перемогти?


– Сьогодні у першому таймі могли забивати ще два-три м'ячі і вирішувати всі завдання. Не вдалося, тож думаю, нам допоміг характер, якщо зважати на те, що це був перший матч у чемпіонаті.


– Перший тайм був зразковим у виконані «Руха» – створили дуже багато моментів. Чого не вистачило, аби реалізувати ці моменти?


– Не можна сказати, що зразковий… Так, було багато гольових моментів, але підводила реалізація, індивідуальна майстерність.


– У другому таймі суперник став діяти агресивніше, зрівняв рахунок. Ви стали робити заміни. Наскільки вони вплинули?


– Ну, з замінами вгадали, оскільки Карабін вийшов і забив гол.


– «Рух» не міг сьогодні задіяти Довгого. Багатьом гравцям з U19, яких очікували в основі, сьогодні теж дали перепочити…


– Так, був складний матч у вівторок у Мілані. Була складна дорога. Хлопці були втомлені й виснажені психологічно. Тому ми дали можливість сьогодні зіграти більш досвідченим гравцям.


Фото: "Рух"