5 березня 2023 19:17

"Мілевський забирає прізвисько "піп" у Саленка": Леоненко відреагував на новий імідж екс-форварда "Динамо"

Екс-форвард Динамо та збірної України Віктор Леоненко прокоментував зовнішній вигляд колишнього форварда киян Артема Мілевського, який відвідав гру біло-синіх з Інгульцем (0:2).

Динамо не змогло здобути перемогу в першому матчі після виходу із зимової паузи, кияни поступилися одному з аутсайдерів УПЛ – Інгульцю. Цю гру біло-синіх відвідали два колишні гравці Динамо – Олександр Алієв та його кент Артем Мілевський.


Найбільш обговорюваним фактом цього поєдинку став зовнішній вигляд Мілевського, який після завершення професійної кар'єри суттєво набрав ваги. Дехто його порівнював із Філіпом Кіркоровим, а ось Віктор Леоненко назвав його «попом».


«Я вже казав, чому Динамо програло – тому що Мілевський не фартовий. Тим більше зараз у нього новий стиль. Він забирає прізвисько «поп» у Олега Саленка».

Також Леоненко розповів, за яких обставин Саленко отримав це прізвисько.

«Якось їхали ми у військову частину грати за Борисполем, ще коли були скрізь блокпости серйозні. На заправці ми зустрілися з полковником, щоб він нас провіз. Стоїмо я, Саленко та інші з моєї команди. Під'їжджає полковник, виходить з машини, дивиться на Саленка і каже: «А ви що, попа з собою взяли?», – сказав Леоненко в ефірі своєї авторської передачі на ютубі.


Реабілітуватися за свою поразку кияни зможуть уже 12 березня, цього дня на них чекає зустріч з лідером УПЛ Дніпром-1. Початок матчу о 13:00.