5 березня 2023 11:51

Дитячий тренер Гарначо: "Він був найталановитішим, але мав проблеми з поведінкою"

Тренер молодіжної команди мадридського «Атлетіко» Хесус Адольфо Маркос поділився спогадами про роботу з нападником «Манчестер Юнайтед» Алехандро Гарначо. Гарначо був у системі «Атлетико» з 2015 по 2020 роки.


«Алехандро був вуличним хлопцем із передмістя Хетафе, і ми одразу ж вирішили переселити його до готелю академії, бо він погано вчився.

Він був розумнішим і талановитішим за інших хлопчиків, але був проблематичним, він був негідником і постійно порушував правила в готелі. Він потай проносив у кімнату їжу, солодощі та інше, а телефон ховав і розмовляв ним до пізньої ночі. Він виділявся у своїй групі з порушенням правил!

У першому матчі під моїм керівництвом він був безнадійним і не виявляв старань. Я замінив його за десять хвилин, і в першій атаці без нього ми забили, у підсумку виграли — 6:0, і весь тренерський штаб очікував негативної реакції, скарг чи недисциплінованості.

Але все було навпаки. Алехандро відреагував із неймовірною зрілістю, не скаржився і весь тиждень дуже старанно працював. Він розумний хлопчик, який знав, що мав рацію, і не мав жодних підстав піднімати шум. Він має те, що має особливі гравці — вони можуть бути трохи бунтарями», — наводить слова Маркоса The Sun.