5 березня 2023 08:51

Тен Хаг розповів, як приймав рішення про вiдхiд Роналду з "Манчестер Юнайтед"

Головний тренер «Манчестер Юнайтед» Ерік тен Хаг розповів, як приймав рішення про звільнення португальського нападаючого клубу Кріштіану Роналду.


«У мене були свої причини. Вони були очевидними, і я також знав наслідки. Це могло призвести до негативного результату — таке завжди можливо у футболі. Але я не турбувався і добре спав, навіть у ці ночі.


Я маю приймати рішення щодо просування клубу та команди. Це моя робота і моя відповідальність, я маю підтримувати такі рішення. Звичайно, мені доводиться стикатися з наслідками та впливом моїх рішень не лише у короткостроковій, а й у довгостроковій перспективі.


Не завжди на їхнє прийняття є багато часу. Пам'ятаю, у той період у нас було 10 днів, щоб я міг подумати, який варіант буде найкращим. Завжди потрібно мислити стратегічно. Але це моя робота, і це відповідальність, яку я маю брати на себе», — наводить слова тен Хага Mirror.


Нагадаємо, Роналду залишив "Манчестер Юнайтед" у листопаді минулого року. У січні 2023-го він підписав контракт із клубом із Саудівської Аравії «Аль-Наср».