3 березня 2023 12:16

Боси "Челсі" поки що підтримують Поттера, але хочуть результату в матчах з "Лідсом" та "Боруссією". Переговорів із іншими тренерами немає

«Челсі» поки що підтримує Грема Поттера, але найближчі матчі можуть змінити ситуацію.


«Челсі» підтримує Грема Поттера, але це не означає, що клуб не піддає ситуацію, що склалася, уважній оцінці, повідомляє Фабриціо Романо.


Керівництво клубу спільно з тренером намагається зрозуміти, чому «Челсі» нічого не виходить. Це стосується не лише результатів, а й загального рівня гри, роботи на тренуваннях та стосунків із деякими футболістами. Боси «Челсі» не просто підтримують Грема, а й намагаються зрозуміти, що призвело до ситуації, що склалася.


Тиск на Поттера зростає. Зараз «Челсі» не веде переговорів з іншими тренерами, але керівництво володіє повною інформацією щодо ситуації навколо Поттера. Боси хочуть точно знати, що у найближчих матчах із «Лідсом» та «Боруссією» становище «Челсі» різко зміниться.


Наразі тренера підтримують, але керівництво хоче, щоб найближчим часом «Челсі» почав досягати результатів. Якщо цього не станеться, то позиція босів лондонців щодо майбутнього Поттера може змінитися.


"Челсі" займає 10-е місце в таблиці АПЛ і відстає від 4-го місця на 14 очок.