2 березня 2023 10:34

Гладбахська "Боруссія" знижує ціну на французького центрхава Коне

Минулого року менхенгладбаська "Боруссія" сподівалася виручити за 21-річного французького центрхава Куадіо Ману Коне щонайменше 45 мільйонів євро - за таку ціну Граніт Джака 2016 року поїхав із Ґладбаха до лондонського "Арсеналу". Наразі "Боруссія", за інформацією Sport Bild, готова знизити свої фінансові апетити і розлучитися з Коне навіть за 30 мільйонів євро, повідомляє Get German Football News – якщо хтось із європейських клубів, які цікавляться Куадіо, зробить предметну трансферну пропозицію.


Атлетичний 185-сантиметровий француз, який випалює центральну зону, за повідомленнями ЗМІ, тільки в Бундеслізі зацікавив "Баварію", дортмундську "Боруссію" і "РБ Лейпциг". Також виявляють інтерес до Ману - вихованця "Тулузи" – багатий французький ПСЖ і кілька клубів АПЛ.


Контракт Коне – одного з найпродуктивніших гравців "Боруссії" за останні півтора сезони – з клубом із Менхенгладбаха діє до 2025 року. Однак гладбахці після поточного сезону залишаться без Ремі Бенсебайні та Маркуса Тюрама, які планують залишити клуб вільними агентами, тому потребуватимуть оновлення складу. І розраховують на кошти, які будуть виручені від продажу Коне.