28 лютого 2023 20:26

Хвіча Кварацхелія зацікавив топ-клуби Європи

Вінгер "Наполі" Хвіча Кварацхелія привернув до себе увагу європейських топ-клубів, інформує журналіст CBS Sports Бен Джейкобс у своїй колонці для Caught Offside.


"Манчестер Сіті" та "Ньюкасл" – два клуби АПЛ, які уважно стежать за Кварацхелією. Форвард також цікавить ПСЖ та "Реала". Едді Хау, зокрема, вважає Кварацхелію відповідним гравцем, тому що він швидкий, технічний та природно грає у схемі 4-3-3.


"Наполі" не хоче продавати Хвічу. Все так просто. І вони напевно не хочуть відпускати Осімхена та Кварацхелію за одне літо. Кварацхелія поки що не розглядає можливість відходу з "Наполі". І ідея про те, що він буде доступний за 50 мільйонів фунтів – це свого роду міф. Мене не здивує, якщо "Наполі" оцінить його майже вдвічі дорожче. Але це не той випадок, коли неополітанці пропонують певну ціну. Вони не хочуть вступати до цих переговорів. Агент Кварацхелії вивчає ринок у рамках звичайної експертизи. Немає сумнівів, що він матиме безліч варіантів влітку. Але "Наполі" зараз – ідеальний клуб для Кварадони", - сказав Джейкобс.