28 лютого 2023 17:56

"Рух" U-19 поступився "Мілану" U-19 та завершив свої виступи в Юнацькій лізі УЄФА

У матчі 1/8 фіналу Юнацької ліги УЄФА зустрічалися "Мілан" U-19 та "Рух" U-19. У шести зустрічах міланці не зазнали жодної поразки: чотири перемоги та дві нічиї. Українці у цьому сезоні ще не поступалися. Відзначимо, що у чемпіонаті італійці наразі йдуть лише на 14-му місці.


На жаль, через травму не зміг взяти участь у грі один із лідерів української команди Олег Федор. Господарі активно розпочали гру і могли відркивати рахунок, але після блискучої передачі Траоре не зміг переграти нашого голкіпера Стальмах. Українці намагалися пресингувати, але не завжди це вдавалося. У перехідній фазі у підопічних Пономарьова були суттєві проблеми. Після середини тайму львів'яни вирівняли гру, але в заключній третині поля їм не вистачало конструктиву.


Наприкінці тайму Добрянський п'ятою відправив м'яч у сітку, але арбітр зафіксував положення поза грою у Русяка, який знаходився перед голкіпером і заважав йому. На перерву команди пішли без голів.


Після перерви характер гри не змінився. Команди по черзі володіли м'ячем, але з конструктивом були суттєві проблеми. Наприкінці зустрічі мав забивати Траоре, але він не влучив у площину воріт з декількох метрів. Проте, на 86-й хвилині українці все ж пропустили. Після подачі Бакуне відзначився Дзеролі - 1:0. Відігратися підопічні Пономарьова не змогли.


Юнацька ліга УЄФА. 1/8 фіналу


"Мілан" U-19 - "Рух" U-19 1:0


Голи: Дзеролі (86)


"Мілан" U-19: Нава - Бакуне, Коубіс, Сіміч, Боццолан - Фольо, Стальмах, Дзеролі - Траоре, Лонгі (Куенка, 62), Ель-Хілалі


"Рух" U-19: Герета - Роман, Холод, Слюбик, Кітела - Підгурський, Сапуга, Русяк, Добрянський (Касарда, 82), Столярчук - Панченко