28 лютого 2023 11:02

"Челсі" спокійний після покупки Мудрика". "Сині" відмовлять найкращому гравцю Серії А через українця

Челсі охолов до лівого вінгера Мілана Рафаеля Леау. Відомий італійський інсайдер Фабріціо Романо заявив, що після великих зимових фінансових витрат, сині не ставлять у пріоритет португальця.


Інтерес Челсі до 23-річного Леау охолонув, оскільки «пенсіонери» суттєво витратилися взимку на нових футболістів. Клуб виклав 329,5 мільйона євро, 70 з яких припали на покупку 22-річного українського лівого вінгера Шахтаря Михайла Мудрика.

Мілан і Леау зараз ведуть переговори щодо продовження контракту, оскільки він закінчується наприкінці наступного сезону. Йому пропонують зарплату сім мільйонів євро чистими з додатковими бонусами.

Навіть якщо португалець вирішить не підписувати нову угоду, зовсім не факт, що Челсі претендуватиме на неї. Оскільки крім Мудрика, на позицію лівого вінгера команд має Рахіма Стерлінга та Крістіана Пулішича.

Ситуацію навколо Леау прокоментував Фабріціо Романо.

«Леау віддає пріоритету Мілану. Клубу важливо укласти угоду до того, як влітку на вінгера почнуть полювати топ-клуби. Челсі спокійний щодо Леау після підписання Мудрика у січні на цю позицію», – заявив Романо у коментарі CaughtOffside.

Зазначимо, що Леау в сезоні 2022/2023 провів за Мілан уже 32 матчі, в яких забив дев'ять голів та віддав десять результативних передач. Також він був визнаний найкращим футболістом минулого сезону Серії А, в якому Мілан став чемпіоном.

В активі Мудрика шість матчів за Челсі, в яких він поки що не вирізнявся результативними діями.