27 лютого 2023 19:28

"Динамо" хотіло б цих футболістів". Циганик підтвердив інформацію про інтерес киян до гравців "Руху"

Журналіст Ігор Циганик в своїй авторській програмі «Циганик LIVE» прокоментував інформацію про інтерес «Динамо» до трьох гравців «Руху» – Марка Сапуги, Віталія Романа і одного зі захисників Дениса Слюсара або Богдана Слюбика.


– Там «Динамо» цікавиться, «Шахтар» цікавиться. Наскільки я розумію, що «Рух» хоче серйозні гроші за цих футболістів. Там, по-моєму, за Сапугу 5 чи 6 мільйонів… Тобто це вже питання до самого «Руху», наскільки вони готові попускатися. Зараз за такі гроші за молодих футболістів…Хоча, знову ж таки, за Різника ж заплатили 3, то чому за Супугу не можна заплатити 6 мільйонів?


«Динамо» так само хотіло би цих футболістів. Вони пропонують там, наскільки я розумію, варіант, мовляв ми їх заберемо до себе, розкрутимо, засвітимо, потім продамо і гроші поділимо на двох. Але це не задовольняє «Рух», ніякі схеми. Тобто повноцінний трансфер, серйозні гроші, і тоді можна буде про щось говорити. На сьогоднішній момент в «Русі» вважають, що ці футболісти можуть дорости до рівня національної збірної України, а можливо і до висот серйозніших.


Фото - ФК «Рух»