27 лютого 2023 17:07

Хосеп Гвардіола: "Коли ви думаєте, що все під контролем, реальність може вдарити вас по обличчю"

Головний тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола відповів на запитання, чи буде досвід "містян" визначальним у перегонах за титул АПЛ на фініші сезону. Нагадаємо, манкуніанці відстають від "Арсеналу", що лідирує, на два очки, але в "канонірів" є матч у запасі.


"Я хотів би сказати так, що досвід може визначити багато чого, але я не знаю. Така реальність - кожен сезон зовсім інший. Я завжди даю своїм гравцям показовий приклад такого роду речей із Ліги чемпіонів, коли багато років тому "Мілан" грав із "Ліверпулем" у фіналі, і останні зробили знаменитий камбек під керівництвом Рафаеля Бенітеса.

"Мілан" вів 3:0 до перерви, і у них був найдосвідченіший склад, який я коли-небудь бачив, з Мальдіні, Кафу, Гаттузо, Карло Анчелотті як головний тренер, і в підсумку вони програли. З мого невеликого досвіду, коли ви думаєте, що все під контролем, і точно знаєте, що станеться, реальність може вдарити вас по обличчю, і тоді ви побачите абсолютно нову картину. Це правда", - наводить слова Гвардіоли офіційний сайт "містян".