26 лютого 2023 22:01
1

Пірс Морган: "Не можу повірити, що тренер та гравці МЮ танцюють від радості після перемоги у Кубку англійської ліги. Так соромно"

Англійський журналіст та вболівальник «Арсеналу» Пірс Морган прокоментував перемогу «Манчестер Юнайтед» у фіналі Кубка англійської ліги.

Зокрема, він звернув увагу на відео святкування завоювання трофею, на якому головний тренер команди Ерік тен Хаг, а також гравці Антоні та Лісандро Мартінес танцюють.

«Уболівальники «Манчестер Юнайтед» намагаються вдавати, що вони вважають за краще бачити в нападі Ваута Вегорста, а не Роналду. Це весело. Він жахливий.


Не можу повірити, що дивлюся на головного тренера «Манчестер Юнайтед» та гравців клубу, які танцюють від радості після перемоги у Кубку англійської ліги. Так соромно.

«Арсенал» не у фіналі змагання третього рівня, що нікого не цікавить. Ми лідируємо у Прем'єр-лізі», - написав Морган у твіттері.

Цей старий маразматик колись заткнеться? Покажіть йому турнірну таблицю. Де був МЮ з Роналду у складі, і де МЮ зараз. Можливо якби його не було в складі з початку сезону, то лідер в АПЛ був інший.