25 лютого 2023 21:54

"Реал" - "Атлетико" 1:1. Нічия на користь "Барселони"

"Атлетіко" і "Реал" проводять дуже різний сезон, але, мабуть, велика кількість турнірів і переїздів почала позначатися на "Вершкових". Сьогодні вони ледве бігали.


Так, за рахунок класу та досвіду "Реал" навіть у такому стані створював деяку небезпеку. У першому таймі Бензема двічі міг замикати, але обидва рази схибив на кілометр.


Мадрид також прагнув частіше загравати Вінісіуса, але " Атлетико " ціною прискорень Савіча і низької лінії оборони зумів уникнути найгіршого. Не дав результату також фірмовий удар Асенсіо здалеку. А що "Атлетіко"? А нічого. Нуль небезпечних атак до перерви.


Другий тайм почався з чергових спроб Вінісіуса прорватися, але партнери бразильця стояли, тож не вийшло. "Атлетіко" це відчув. На 61-й хвилині Грізман був дуже близьким до голу, але промахнувся з лінії штрафного.


"Матрацники" могли повністю перехопити ініціативу, якби не безглузде вилучення Корреа. От навіщо Анхель ліктем врізав Рюдігеру? Це що було взагалі?


У меншості гостям довелося сісти глибше в оборону, але фактор свіжості залишався, тож коли "Атлетіко" забив після навісу Грізманна на Хіменеса, це не виглядало неймовірною несподіванкою.


Інша річ, що "Реал" - це "Реал", і наприкінці матчу він як завжди зчепив зуби, знайшов сили, і Альваро зрівняв рахунок після майже ідентичного навісу. Між іншим, перший гол для юного уругвайця у Ла Лізі. Хтозна, може, це і є довгострокова заміна Бензема? Подивимося.


"Реал" ця нічия явно не порадувала - в активі у нього 52 очки, і це 7 балів відставання від "Барси", яка до всього має матч у запасі. У "Атлетіко, у свою чергу, 42 бали та 4-е місце.


23-й тур Прімери. Мадрид. "Сантьяго Бернабеу"


"Реал" - "Атлетіко" - 1:1


Голи: Альваро, 85 - Хіменес, 78


"Реал": Куртуа – Карвахаль (Васкес, 83), Мілітао, Рюдігер, Начо (Альваро, 77) – Вальверде, Кроос (Чуамені, 63), Себальос (Модрич, 63) – Асенсіо (Камавінга, 63), Бензема, Вінісіус


"Атлетіко": Облак – Моліна, Савіч, Ермосо, Рейнілду (Хіменес, 23) – Льоренте (Лемар, 57), Барріос (Корреа, 46), Коке (Вітсель, 77), Сауль (Мората, 76) – Грізманн, Карраско


Попередження: Мілітао, 7, Начо, 57, Модрич, 90 - Коке, 22, Льоренте, 36, Моліна, 71


Вилучення: Корреа, 64