25 лютого 2023 13:16

Тренер "Борнмута" повідомив, що повернення Забарного може затягнутися до чотирьох тижнів

Головний тренер “Борнмута” Гарі О’Ніл розповів, коли зможе зіграти новачок клубу Ілля Забарний:


“Я не знаю точних термінів, але я думаю, що це буде десь між двома та чотирма тижнями. Він не зіграє цього тижня з “Манчестер Сіті”, і навряд чи він візьме участь у матчі з “Арсеналом” (4 березня – прим.), але після цього я сподіваюся, що він буде у формі та доступний.

Але все ж таки ви розумієте, при травмах є речі, з якими слід бути уважними. Надіюсь, все пройде дуже гладко, і він швидше повернеться до загальної групи.

Я знаю, що він намагається і справді хоче дебютувати. Коли він набере форму, ми можемо залучити його”, - заявив О’Ніл.

Забарний приєднався до “Борнмута” 31 січня цього року, однак досі ще не зіграв жодного матчу за нову команду. Українець уже провів кілька тренувань з “вишнями”. Як повідомлялося раніше, захисник приїхав з травмою ще з “Динамо”.

Відзначимо, що 26 березня збірна України зіграє перший матч відбору на Євро-2024 проти Англії у Лондоні. Також на 23 березня у “синьо-жовтих” запланований товариська зустріч, ймовірно, з “Брентфордом”. У “Борнмута” до міжнародної паузи заплановані ще чотири матчі: проти “Манчестер Сіті” 25 лютого, “Арсеналу” 4 березня, “Ліверпуля” 11 березня та “Астон Вілли” 18 березня.