24 лютого 2023 22:04

Прокуратура досі не звернулася до Роналду, який висловив готовність свідчити проти "Ювентуса" у справі щодо можливих фінансових махінацій

Нападник «Аль-Насра» Кріштіану Роналду чекає відповіді від прокуратури Турину після того, як вирішив дати свідчення проти «Ювентуса» у межах розслідування щодо можливих фінансових махінацій, повідомляє TMW.


Роналду висловив готовність ще наприкінці січня, але прокуратура досі не звернулася до нього. Кріштіану так і не заплатили 19 мільйонів євро, про які йдеться у секретному документі, португалець прагне повернути гроші.

Його свідчення можуть бути передані через судові доручення, що дозволить йому викласти свою версію подій із Саудівської Аравії та уникнути поїздки до Італії.

Нагадаємо, 37-річний португалець був серед гравців, які відмовилися від чотиримісячної зарплати в березні 2020 року, однак слідчі знайшли докази приватних угод між гравцями та клубом, які доводять що туринці все ж виплачували гроші за 3 місяці, але ніяк не відобразили це у фінансових звітах. Федерація футболу Італії про це нічого не знала.